Košík (prázdný)     0 ks zboží za
Dopravu máte zdarma
Váš nákupní košík je prázdný.
Dopravu máte zdarma
Doprava zdarma Doručení
0 Kč Celkem bez DPH
0,00 Kč Celkem s DPH
Za tento nákup ušetříte celkem:
0,00 Kč + doprava zdarma

Zapomněli jste své heslo? Registrovat se

Zpracování osobních údajů

1. Dle nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“) informujeme návštěvníky stránek.

Fyzická osoba Mgr. Alena Štolbová IČ 13840274, se sídlem Sadov 119,362 61 Sadov, jako správce dle čl. 26 Nařízení (dále jen „Správce“) uchovává osobní údaje návštěvníků těchto stránek a zákazníků v následujících případech:

a) Pro účel plnění kupní smlouvy

Fakturační a dodací adresa, e-mail, telefon jsou zpracovány pro účely odbavení objednávky a vyřízení reklamace. Tyto údaje jsou uloženy po dobu 10 let. Dodací adresa je předána vybranému přepravci. Fakturační adresa je předána účetní společnosti

b) Dle zákona č. 563/1991 Sb., o účetnictví

Faktura s fakturační adresou, e-mailem a telefonem je uchována po dobu 10 let počínaje rokem následujícím po roce, v němž došlo k uzavření kupní smlouvy

c) Pro účely vyhodnocení nákladů vynaložených do marketingu

Informace o navštívěných stránkách - URL stránky  jsou v anonymizované podobě (není možné poznat, kdo je navštívil) uloženy do analytických nástrojů kde jsou uchovány po dobu 5 let

d) Pro technické účely a zabezpečení webu

Vaše IP adresa bude uložena do logu - seznamu návštěvníků webu po dobu maximálně 2 měsíců, poté je automaticky smazána

 

2. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem, osobní údaje však pro ně může zpracovávat i tento zpracovatel:

-společnost WebMarketing s.r.o., Na louži 947/1,Vršovice 101 00 Praha 10,IČ:03156729, správce systému internetového obchodu

- společnost Seznam.cz as., IČ: 26168685, se sídlem Radlická 3294/10, Smíchov, 150 00 Praha 5, poskytovatel reklamního a analytického systému

- společnost Heureka Shopping s.r.o., IČ: 02387727, se sídlem Karolinská 650/1, Karlín, 186 00 Praha 8, poskytovatel služby Ověřeno zákazníky

- společnost Česká pošta, s.p., IČ: 47114983, se sídlem Politických vězňů 909/4, 225 99 Praha 1, přepravce

- společnost Google Ireland Limited (reg. číslo: 368047), se sídlem Gordon House, Barrow Street, Dublin 4, Irsko, poskytovatel reklamního a analytického systému, sociální sítě

- společnost Facebook Ireland Limited, se sídlem 4 Grand Canal Square, Grand CanalHarbour, Dublin 2, D02 X525, Irsko, poskytovatel sociální sítě

Osobní údaje nebudou předány do třetích zemí mimo EU.

3. V případě objednání zboží, na e-mailovou adresu, případně telefonní číslo mohou být klientům zasílány novinky a jiná obchodní sdělení, tento postup umožňuje § 7 odst. 3 zákona č.480/2004 Sb., o službách informační společnosti, pokud jej neodmítnete. Tato sdělení lze kdykoliv jakýmkoliv způsobem – například zasláním e-mailu – odhlásit.

4. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle zákona o ochraně osobních údajů máte právo:

- požadovat po nás informaci, jaké vaše osobní údaje zpracováváme, případné žádat kopii těchto osobních údajů,

- požadovat po nás vysvětlení ohledně zpracování osobních údajů,

- vyžádat si u nás přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit,

- požadovat po nás výmaz těchto osobních údajů – tento výmaz však bude mít za následek ukončení jednání o smlouvě a bude proveden jen v případě, že zájmy společných správců nepřevažují nad vaší ochranou soukromí,

- v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů obrátit se na nás nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů, případně na soud.


Další důležité dokumenty: